Начало Други Русев искан от две топ вериги по кеч

Русев искан от две топ вериги по кеч

Русев искан от две топ вериги по кеч
0

Две от най-известните вериги по кеч са в борба за подписа на родната звезда Мирослав Петров Барняшев, известен като „Русев“, пишат от 24chasa.bg. Българският боец няма право да подписва с друга компания 3 месеца след съкращаването от WWE. Този период изтича на 15 юли като до 10 дни може да стане ясно къде ще се озове „Българския брут“.

All Elite Wrestling (AEW) и New Japan Pro Wrestling (NJPW) са вариантите пред пловивчанина за продължение на кариерата му в развлекателния спорт.

AEW е основана на 1 януари 2019 година от милиардерите Шахид и Тони Кан. Тя е най-бързо развиващата се кеч компания в света. Собствениците й имат за цел да се конкурират с WWE, като се говори, че някои от звездите от тази организация получават повече от тези, които са част от Световната федерация по кеч. Дали поради тази причина или друга, някои от най-известните кечисти напуснаха WWE, за да подпишат с AEW. Сред тях са Крис Джерико, Коди Роудс, Дъстин Роудс, Джак „Лигльото“, Люк Харпър, Дийн Амброуз, Карма, Мат Харди и други.

NJPW  е основана през 1972 година. Тя е най-известната кеч организация в Азия. Пазарната й капитализация възлиза на над 5,4 милиарда долара като през нея са минали някои от най-големите звезди в кеча.

Припомняме, че Русев, заедно с още около 30 кечисти бяха освободени от Световната федерация по кеч (WWE). Причината е свиването на бюджета на компанията поради разрастващата се пандемия от коронавирус, която оказва сериозен икономически натиск върху голям част от световната икономика, в това число и на WWE.

Съкращението от Световната федерация по кеч не означава, че кариерата на родния боец приключва в тази компания. Голяма част от кечистите, а дори и звезди, били част от WWE и напуснали компанията, се завръщат рано или късно в най-известната кеч организация в света. Дали съдбата на „Русев“ ще бъде такава, предстои да разберем.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.