Начало Други Кечистът Русев се бори с коронавирус (ВИДЕО)

Кечистът Русев се бори с коронавирус (ВИДЕО)

Кечистът Русев се бори с коронавирус (ВИДЕО)
0

Мирослав Петров Бърняшев, по-известен като „Русев“, заяви в канала си „ToBeMiroTV“ в Youtube.com, че е диагностициран с коронавирусна инфекция.

Родната кеч звезда отбеляза, че временно е загубил усещането си за вкус и мирис, но като цяло се чувства добре и няма други симптоми.

Припомняме, че Русев, заедно с още около 30 кечисти бяха освободени от Световната федерация по кеч (WWE). Причината е свиването на бюджета на компанията поради разрастващата се пандемия от коронавирус, която оказва сериозен икономически натиск върху голям част от световната икономика, в това число и на WWE.

Съкращението от Световната федерация по кеч не означава, че кариерата на родния боец приключва в тази компания. Голяма част от кечистите, а дори и звезди, били част от WWE и напуснали компанията, се завръщат рано или късно в най-известната кеч организация в света.

Преди дни стана ясно, че две от най-известните вериги по кеч (All Elite Wrestling (AEW) и New Japan Pro Wrestling (NJPW)) са в борба за подписа на родната звезда, написаха от 24chasa.bg. Българският боец няма право да подписва с друга компания 3 месеца след съкращаването от WWE. Този период изтича на 15 юли като до дни може да стане ясно къде ще се озове „Българския брут“.

Екипът на Boec.bg пожелава бързо възстановяване на родния атлет.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.