Начало ММА Мъж загуби крупна сума на Усман – Масвидал

Мъж загуби крупна сума на Усман – Масвидал

Мъж загуби крупна сума на Усман – Масвидал
0

Мъж от Лас Вегас не се е доверил на рубриката ни „Петъчни прогнози“, в която познахме и двата мача от UFC 251. Любителят на залозите е потърсил изненада в основното събитие на вечерта.

Американецът имаше само 6 дни за подготовка, но въпреки това за негова победа са били сложени 200 хиляди щатски долара.

Солидният залог е щял да се превърне в 660 хиляди, от които 460 чиста печалба… но Масвидал загуби с единодушно решение петрундовия трилър.

Съперник на Усман на „Бойния остров“ трябваше да е Жилберт Бърнс, но бразилецът се разболя от коронавирус. Така трябваше да му бъде намерен заместник „на пожар“ и Хорхе Масвидал се съгласи без да е изкарал пълна подготовка.

Боецът от Маями впечатли голяма част от феновете с мъжкото поведение по време на целия мач, но нямаше отговор на борческите умения на шампиона в полусредна категория. 33-годишният нигериец записа 5 тейкдауна, 94 срещу 66 значими попадения и прекара малко над 10 минути в контрол.

Нашите предложения бяха да има поне три рунда в битката и победа на Роуз Намаюнас за общо 2,40 коефициент.

Масвидал издържа пет рунда срещу шампиона Усман

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.