Начало ММА Намериха мъртъв бивш боец на Белатор

Намериха мъртъв бивш боец на Белатор

Намериха мъртъв бивш боец на Белатор
0

Джару Шефърд, който е бивш боец на Белатор в полусредна категория, беше намерен мъртъв. По тялото на лондончанина са намерени множество прободни рани, което доказва, че той е убит с нож. Не е ясна обаче причината за бруталното убийство на боеца.

30-годишният Шефърд имаше баланс от 6 победи и 2 загуби в ММА. Цели 5 срещи той е спечелил преди финалния гонг (всички с нокаут). Той дебютира в смесените бойни изкуства през 2017 година, записвайки нокаут в първия рунд над Бен Рийв в „Ultimate Challenge“.

Британският боец има само 1 двубой в Белатор в полусредна категория. Той датира от 25 май 2018 година, като в него Шефърд стига до успеха след технически нокаут над Марчин Живица.

Шефърд се намираше в страхотна серия от 5 поредни победи, стартирала на 13 април 2019 година.

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".