Начало Бокс Без Канело – Головкин през 2020

Без Канело – Головкин през 2020

Без Канело – Головкин през 2020
0

Шансовете да видим Саул Алварес-Канело срещу Генадий Головкин през 2020 година са почти нулеви. Към момента завършекът на трилогията изглежда малко вероятен изобщо да се състои, информира World Boxing News.

Двамата боксьори имаха договорка за тази есен, но пандемията от коронавирус обърка всички планове.

Головкин е задължителен претендент на IBF, а Канело най-вероятно ще се изправи срещу някой измежду топ бойците на Великобритания през септември.

По този начин място за чаканата супер битка през настоящата година няма…

В момента списъкът с желани съперници на Алварес е доста дълъг – Джермал Чарло, Серхий Деревянченко, Калъм Смит и Джон Райдър са сред фаворитите.

Колкото повече време се отлага трилогията, толкова повече се увеличават шансовете на мексиканеца. Головкин вече не е първа младост, докато Канело се намира в идеалната възраст за бокс и пред него се очертават обещаващи поне 4-5 години на топ ниво.

Снимка: БТА
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.