Начало Бокс Крис Юбанк вижда слабостите на Канело
0

Крис Юбанк вижда слабостите на Канело

Крис Юбанк вижда слабостите на Канело
0

Крис Юбанк младши настоява да бъде следващият съперник на Саул „Канело“ Алварес, след като мачът на мексиканската звезда с Били Джо Сондърс пропадна.

Британецът остана без права заради солените си шеги с коронавируса и домашното насилие, което дава възможност на Юбанк да се намести сред кандидатите за мач с шампиона в няколко дивизии. 30-годишният британец е уверен във възможностите си да се справи с „Канело“, като посочи какви слабости вижда в мексиканската суперзвезда.

„Алварес, това е №1 двубоят за мен в целия свят. Не смятам, за него че на планетата има по-добър опонент от мен. Повечето момчета само ще бягат и ще се опитат да оцелеят срещу него, аз ще го унищожа. Знам, че мога да го победя, затова искам този мач. Определено имам стратегия. Виждам слабостите му. Виждам къде може да бъде изненадан. Няма да се опитвам да оцелея, ще пренеса двубоя при него и не смятам, че е готов за подобно нещо“, закани се Юбанк.

Снимка: БТА

Британецът държи временната титла в средна категория на WBA, след като през декември победи Матей Коробов в първия си двубой на територията на САЩ.

„Сега съм с „Премиър Боксинг Чемпиънс“ и възнамерявам да продължа да се бия в Щатите. Най-добрите двама? Головкин и „Канело“, а и двамата имат титли в средна категория. Тези момчета искам. Тези двубои ми трябват на този етап от кариерата ми. Не искам да правя стъпки назад. Вървя напред с пълна пара“.

Снимка: БТА

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.