Начало ММА Официално: Ди Чирико срещу Къмингс в края на август

Официално: Ди Чирико срещу Къмингс в края на август

Официално: Ди Чирико срещу Къмингс в края на август
0

Алесио ди Чирико ще спори в октагона срещу Патрик Къмингс на събитието UFC Fight Night 178, което ще се проведе на 29 август в Лас Вегас, Невада.

Италианецът ди Чирико има баланс от 12 победи и 4 загуби в ММА. Цели 9 сблъсъка той е спечелил преди финалния гонг (5 с нокаут и 4 след събмишън). 30-годишният боец беше в серия от 2 поредни успеха през 2018 година, но през миналата година изгуби и двете битки, в които взе участие. През юни Кевин Холанд съумя да го победи с решение на събитието UFC Fight Night 154, а в краят на септември и Махмуд Мурадов надделя над Чирико с решение, вкарвайки италианския боец в серия от загуби.

Ветеранът Патрик Къмингс е с баланс от 10 успеха и 7 поражения в ММА. Той е спечелил 6 срещи преди финалния гонг (4 с нокаут и 2 след събмишън). Неговата кариера е свързана почти изцяло с UFC. 39-годишният боец имаше силна 2017 година, в която победи Ян Блахович и Джан Виланте. От тогава насам обаче Къмингс е в серия от 3 поредни загуби (Кори Андерсън, Миша Циркунов и Ед Херман).