Начало Бокс Канело е сериозен фаворит срещу Головкин

Канело е сериозен фаворит срещу Головкин

Канело е сериозен фаворит срещу Головкин
0

Саул Алварес-Канело получи единодушна подкрепа от букмейкърите срещу Генади Головкин. Двамата се разбраха за трети мач, след като първо завършиха при равенство, а мексиканецът взе втория сблъсък.

Ставката за победа на Канело е малко под 1,30 в различните компании за залози, а за успех на казахстанеца е оценяван на 3,60. Това означава, че ако Головкин бие – ще спечелите 36 лева със залог от 10.

Срещата е уговорена за 12 септември на „AT and T Stadium“ в Далас, Тексас.

Алварес подписа договор за 365 милиона щатски долара с DAZN, който отхвърляше шанс за трилогия с Головкин. Но впоследствие медийният гигант привлече големия му съперник със сделка за 100 милиона долара.

Ето какво се случи от последния им сблъсък на ринга:

– Канело – победи над Роки Филдинг, Даниел Джейкъбс и Сергей Ковальов.

– Головкин – победи над Стив Ролс и Сергий Деревяченко.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.