Начало Бокс Бащата на Сондърс бе премазан от охранител (ВИДЕО)

Бащата на Сондърс бе премазан от охранител (ВИДЕО)

Бащата на Сондърс бе премазан от охранител (ВИДЕО)
0

Том Сондърс се оказа в епицентъра на меле секунди след загубата на сина си Били Джо от Саул Алварес-Канело. Бащата на вече бившия световен шампион беше заел мястото си в близост до ринга редом до Тайсън Фюри и останалите момчета от британския отбор.

Том не издържа на гледката на пребитото му дете и се втурна към ъгъла му, за да разбере в какво състояние се намира.

За беда един от охранителите не разпозна екипировката му, на която ясно пишеше „Отбор Сондърс“, и не забеляза кои места е заел мъжът.

Гардът използва груба сила и безцеремонно повали Сондърс-старши на пода.

Няколко човека от британския отбор веднага се втурнаха на помощ, а съответно това сториха и колегите охранители, които видимо прегазиха „нарушителите“.

Тайсън Фюри само изгледа последвалите грозни сцени и не се включи в мелето.

Един развеселен мексикански фен дори отиде да се снима със световния шампион в тежка категория, явно не разбрал какво се случва.

В това време отборът на Канело беше зает да носи на ръце суперзвездата из ринга, а на приложения видео клип можем да забележим контраста в двата лагера миг след края на сблъсъка за поясите в супер средна категория.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.