Начало Бокс Сондърс: Проблемът с ринга е оправен

Сондърс: Проблемът с ринга е оправен

Сондърс: Проблемът с ринга е оправен
0

Битка Саул Алаварес – Били Джо Сондърс този уикенд ще има. Разразилият се скандал с големината на ринга вече е решен, съобщава лично британецът.

От отбора на Сондърс се оплакаха, че организаторите са им скроили номер и се опитват да организират срещата на по-малък ринг. Това би дало предимство на Канело, защото се очаква Били Джо да точкува и да бяга от съперника с техника и много движение с краката.

„Исках само да кажа, че проблемът с ринга е оправен. Отбелязах Канело и Еди Хърн в последното си видео, всичко вече е наред“, Сондърс заяви в своя Instagram профил.

В мрежата пък се появи любопитно видео, на което Алварес и съотборник на британеца влизат в размяна на остри реплики.

Мексиканецът бе провокиран и си изпусна нервите.

Психо атаките навярно ще се засилват с всеки изминал ден до мега сблъсъка за всички пояси в супер средна категория.

Мачът започва в 6:00 часа неделя сутрин.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.