Начало Бокс Смит: Сондърс няма нужната сила да нарани Канело

Смит: Сондърс няма нужната сила да нарани Канело

Смит: Сондърс няма нужната сила да нарани Канело
0

Калъм Смит не мисли, че сънаордникът му Били Джо Сондърс има шанс срещу Саул Алварес-Канело.

Именно Смит е последният човек, с когото мексиканецът победи. Той беше сочен за „неудобен“ противник, имаше сериозно ръстово предимство и с разтега, но Канело го надигра тотално.

„Много хора казваха, че аз и Били Джо Сондърс ще създадем проблеми на Канело, защото сме бойци с неудобен стил“, Смит сподели пред „Скай Спортс“.

„Сондърс има добро движение с краката, обратен гард е и така създава неприятности на противниците си. Ное не мисля, че има достатъчно сила, за да нарани Канело. Трудно е да удариш чисто мексиканеца и не знам дали изобщо Били ще има такава възможност.“

„Винаги ще подкрепят британците, но не вярвам някой в момента да бие Канело. Той винаги намира начин да ти съсипе ритъма и вкарва битката в своето русло. Започва да пласира ударите и тогава си свършен“, сподели Калъм Смит.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.