Начало ММА Масвидал: Вече знам как да победя Усман
0

Масвидал: Вече знам как да победя Усман

Масвидал: Вече знам как да победя Усман
0

Хорхе Масвидал заяви, че Камару Усман е бил по-добрият боец от двамата във вечерта на събитието UFC 251, но вече знае как да победи Усман в евентуален реванш. Нокаутьорът заяви това на пресконференцията след бойната галавечер в Абу Даби, която се проведе на 12-ти юли.

„Без извинения. Той беше по-добрият тази вечер. Имаше някои части от играта, които с по-добра подготовка със сигурност ще го задмина. Мисля, че показах доста от борбата си за това краткопредизвестие. Не съм много лесен за поваляне и задържане на земята. Направих много грешки. Опитах се да се бия на интервали, тъй като усещах, че въздухът ми не беше на най-добро ниво….той победи честно. Ще направя всичко възможно, за да се състезавам отново срещу този човек и да ми вдигнат ръката“, заяви боецът от Флорида.

Претендентът добави, че тежките дни в сваляне на килограми и пътуване от Флорида до Абу Даби не могат да му послужат за извинение, но въпреки това нарече представянето си „отвратително“.

„Имам формула в главата, която ще ми помогне да го победя следващия път. Сега знам как да го направя. Трябва ми много въздух, кондиция и повечко рундове борба. Искам да го победя още повече сега, защото той ме победи. Мисля, че следващата ни битка дори не е нужно да бъде рекламирана, не е нужно да се обиждаме, за да привлечем интерес“, завърши Хорхе.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.