Начало ММА Масвидал: Представих се отвратително!
0

Масвидал: Представих се отвратително!

Масвидал: Представих се отвратително!
0

Хорхе Масвидал се закани да направи „каквото е необходимо“, за да се изправи отново срещу Камару Усман след загубата си от „Нигерийския кошмар“ на UFC 251.

„Геймбред“, който се съгласи на двубоя само 6 дни преди провеждането му, като зае мястото на дали положителна проба за COVID-19 Жилберт Бърнс, окачестви представянето си в срещата като „отвратително“.

„Ще направя каквото е необходимо, за да се изправя отново срещу този човек, да се бием отново и накрая да вдигнат моята ръка. Ще го направим отново, нямам търпение, ще изправят опонент пред мен и ще си свърша работата. Ще се завърна по-добър от когато и да било. Няма да изчезна от спорта без този пояс да е сложен на кръста ми“, каза Масвидал след срещата.

„Геймбред“ добави, че няма да си търси оправдание, а ще се готви за следващия си шанс за титлата.

„Имам усещането, че разочаровах много хора с отвратителното си представяне. В момента просто ме боли задникът. Знам, че мога да направя повече, знам, че много хора ще ми намерят извинение, че съм имал само шест дни, но това не е извинение. Смятам, че като цяло трябваше да съм в по-добра форма“.