Начало ММА След кантара: И трите титли ще бъдат заложени в Абу Даби (ВИДЕО)

След кантара: И трите титли ще бъдат заложени в Абу Даби (ВИДЕО)

След кантара: И трите титли ще бъдат заложени в Абу Даби (ВИДЕО)
0

Всички бойци от основната карта на UFC 251 успяха да влязат в категориите си. Съмненията, че извиканият „на пожар“ Хорхе Масвидал може да се провали на везната се разсеяха.

Така титлите в категории „петел“, „перо“ и полусредна ще бъдат заложени в първата галавечер на „Бония остров“ Яс в Абу Даби.

По време на типичните позирания лице в лице всичко протече дисциплинирано и професионално. Състезателите носиха маски за снимките, въпреки че им бяха направени няколко пъти тестове за коронавирус.

Основната карта:

Камару Усман – Хорхе Масвидал (полусредна)

Пьотр Ян – Жозе Алдо („петел“)

Александър Волкановски – Макс Холоуей („перо“)

Джесика Андраде – Роуз Намаюнас („сламка“)

Пейдж Ванзант – Аманда Рибас („перо“)

На кантара се провалиха Ванеса Мело и Роулиан Пайва, които са с 2 килограма по-тежки от съперниците си. Ще бъдат глобени с част от хонорарите си за битките. Те са от най-ранните подгряващи за вечера.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.