Начало ММА Петъчни прогнози: Зрелище с нокаути на UFC 251

Петъчни прогнози: Зрелище с нокаути на UFC 251

Петъчни прогнози: Зрелище с нокаути на UFC 251
0

Най-после е време за дългоочаквания „Боен остров“. Звездите на UFC, които ще ни забавляват в следващите три седмици, вече са на Яс, в Абу Даби.

Обединените арабски емирства ще приемат най-зрелищните галавечери през месед юли – напук на жегата и критиците.

Камару Усман – Хорхе Масвидал

Масвидал очаквано влиза като аутсайдер в големия сблъсък на събитието UFC 251. Американецът не е изкарал пълна подготовка – още повече, че той подписа „на пожар“ да замени болния от коронавирус Жилберт Бърнс… само шести дни при да влезе в клетката. Все пак той притежава небходимите качества да даде отпор на шампиона и отново можем да се доверим на играта с „брой рундове“, която ни донесе успех в предишните гали. Над 2,5 рунда за 1,60 е по-сигурният вариант. Феновете на Масвидал могат да опитат победа за любимеца си на 2,80. Залозите за успех на Усман отплащат умножено по 1.45.

Роуз Намаюнас – Джесика Андраде 2

Второто ни предложение е победа на Намаюнас за 1,50. Има да си връща на бразилката за загубата в първата битка, а ако покаже игра като от двубоите с Йоана Йенджейчик – успехът е в кърпа вързан. Тук отново се доверяваме на по-ниската ставка и се надяваме да няма изненади.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.