Начало ММА Брутална основна карта за UFC 251 в Абу Даби

Брутална основна карта за UFC 251 в Абу Даби

Брутална основна карта за UFC 251 в Абу Даби
0

След като Дейна Уайт обяви, че „Бойния остров“ ще е в Абу Даби – го рекламира по най-добрия начин. На първата галавечер на Яс ще има цели три мача за титла.

В основното събитие на вечерта Камару Усман ще защитава пояса в полусредна категория срещу близкия си приятел и спаринг партньор – Гилбърт Бърнс. „Дуриньо“ си осигури претендентското място след наказателна акция над Тайрън Уудли.

Останалите две очаквани зрелища за коланите ще бъдат Пьотр Ян – Жозе Алдо („петел“) и реванша Александър Волкановски – Макс Холоуей („перо“).

Бойното съзвездие ще бъде допълнено от още вълнуващи битки от основната карта – Джесика Андраде излиза срещу Роуз Намаюнас, а горещата Пейдж ВанЗант ще се бие с Аманда Рибас.

Така следващото платено събитие на UFC се очертава да бъде едно от най-атрактивните за 2020 година.

Не бива да забравяме, че всички тези звезди ще живят заедно поне три седмици без да напускат пределите на остров Яс в Абу Даби.

Дейна разкри: Бойният остров е в Абу Даби!

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.