Начало ММА Усман за мач с Конър: Сигурно иска да умре
0

Усман за мач с Конър: Сигурно иска да умре

Усман за мач с Конър: Сигурно иска да умре
0

Шампионът на UFC в полусредна категория Камару Усман не остана особено впечатлен от намека на Конър Макгрегър за двубой между двамата.

След като Усман счупи челюстта на Колби Ковингтън по време на UFC UFC245 и защити пояса си, ирландецът написа в Twitter „145. 155. 170“. Тъй като Конър вече е печелил титлите в „перо“ (145 паунда, 65.8 кг, б. а.) и лека категория (155 паунда 70.3 kg), постът му беше разтълкуван като предизвикателство към носителя на пояса в полусредна категория (170 паунда, 77.1 кг, б. а.).

„Сигурно иска да умре. Видяхте какво му причини Хабиб. Боже, господи, дори няма да бъде честно ако се бия срещу Конър. Уважение за всичко, което е направил за спорта ни, но – не, не иска това. Седни си, малчуган! Седни! Човек първо трябва да се научи да ходи, преди да тича, защото ще нараня това момче“, каза Усман пред TMZ Sport.

Все пак шампионът разкри с кого би желал да се бие. „Ако трябваше да избирам, разбира се, че бих искал Джордж. Искам Джи Ес Пи. Смятам, че мога да го приключа“, заяви Усман по адрес на Джорж Сейнт Пиар, който, понастоящем, е „пенсионер“.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.