Начало ММА Хорхе Масвидал свали голямата красавица на Белатор (СНИМКИ)

Хорхе Масвидал свали голямата красавица на Белатор (СНИМКИ)

Хорхе Масвидал свали голямата красавица на Белатор (СНИМКИ)
0

Обявеният за носител на титлата „най-лошо к***ле“ Хорхе Масвидал попадна в прегръдките на красавицата Валъри Луреда. ММА състезателката на „Белатор“ в категория „муха“ се похвали със снимки в социалните мрежи от щуро парти, на което е в положение „опасно близки“ с Масвидал.

Сексапилната таекуондистка не крие усмивката си до звездата на UFC. В мрежата изтече и кратък клип. На него Луреда целува страстно по врата боеца от полусредна категория, докато той крещи и отпива от бутилката с алкохол. Видеото бързо беше свалено.

Избраният за състезател на 2019 година от известно време харесва всяка една нейна публикация в Twitter и феновете вече бяха започнали да подозират, че между двамата има игра.

Преди време Масвидал разкри чатове на Луреда с Люк Рокхолд от ревност. По форумите се прокрадват мнения, че Валъри Луреда е започнала да му обръща повече внимание, едва след като добил популярност и стотици хиляди долари през есента на 2019 година.

На поредна светска проява Масвидал втрещи с ексцентрично облекло.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.