Начало ММА Масвидал: Ковингтън беше уволнен
0

Масвидал: Ковингтън беше уволнен

Масвидал: Ковингтън беше уволнен
0

Хорхе Масвидал разкри любопитна подробност около раздялата на вече бившия си съотборник Колби Ковингтън с тима им „Американ Топ Тийм“.

„Хаоса“ обяви, че е напуснал тима и заля с обиди „Геймбред“ и Дъстин Порие, с които имаше пререкания докато се подготвяха заедно. Според носителя на пояса за „Най-лошо коп*ле“ в UFC обаче, Ковингтън и треньорът Фил Дару не са си тръгнали по собствено желание, а са били принудени да го направят.

Снимка: БТА

„Ей, Twitter, проверете един факт за мен. Фил Дару и „Ковид“ Ковингтън бяха уволнени от „АТТ“. Фил, ти използва нашата зала и само изреждаше имена на бойци от нея. Трябва да си благодарен, че отборът ти помогна да развиеш профила си, че дори да можеш само да споменаваш имената на тези велики бойци“, написа Масвидал.

„Геймбред“ не спря до там, като сподели още две публикации, обвиняващи Дару, че се е опитал да си припише успехи на бойци, с които няма общо.

„Опита се да си припишеш успехите на джудо Кайла (Харисън), Йоанна (Йенджейчик), Дъстин (Порие), Жуниор (Дос Сантос) и много други. Два пъти тренирах с теб и всеки път ти беше подготвил цял филм, с всички декори, занимаваше се повече с филма, отколкото с тренировките. Не знаеш повече от треньори, които вече са печелили титли за себе си и атлетите си, като Майк Браун и Стив Моко. Така че, моля те, спри да се правиш на жертва, защото имаше късмет да се задържиш толкова дълго. Следващият път, когато гостуваш в подкаста на бивши гуру по физическа подготовка, провери си фактите“.