Начало ММА Ковингтън заля с обиди Масвидал и Порие
0

Ковингтън заля с обиди Масвидал и Порие

Ковингтън заля с обиди Масвидал и Порие
0

Колби Ковингтън вече не е част от звездния състав на „Американ Топ Тийм“ и няма нужда да спазва обещанието си към шефа на тима Дан Ламбърт да не влиза в словесни битки с колегите си.

Ето защо „Хаоса“ нападна директно бившите си съотборници Хорхе Масвидал и Дъстин Порие, след като за известно време беше спрял да го прави, заради дадената дума. Според Ковингтън, и двамата постоянно са се оплаквали на Лабмърт от него, което допълнително е нагнетило напрежението помежду им.

„Много хора бяха прекалено чувствителни, по-точно „Дуфъс“ (от англ. „глупак“, б. а.) Дъстин и „Уличния Юда“ Масвидал. Имаха чувства. Не искаха да се бият с мен в клетката. Предпочитаха да се оплакват на Дан Ламбърт и да го молят да предпази скъпоценните им малки чувства, защото, ако се бяха изправили срещу мен, знаеха какво ще стане. Щях да им откъсна крайниците един по един. Не работя с чувства. Работя с изкарването на пари. Аз съм Колби Ковингтън ООД, вече не съм свързан отбор, сам съм си отбор“, каза „Хаоса“ пред MMA Fighting. В крайна сметка Ламбърт забрани обидите между бойците си, освен ако официално нямат мач един срещу друг, което временно охлади страстите

32-годишният американец продължи с обидите, като включи в тирадата си бившият шампион на UFC в категория „сламка“ при жените Йоанна Йенджейчик, с която също има конфликт.

„Най-точно мога да го кажа така – Йоанна е пу*ка. Дъстин „Дуфъс“ Порие е ку*ка и Хорхе „Уличния Юда“ Масвидал е пи*ка. И тези глупости, които Хорхе пробутваше на медиите: „О, той ми е съотборник, не мога да се бия с него“. Познайте какво? Вече не съм ти съотборник. Не съм ти съквартирант, но все още съм ши*аното ти татенце, ку*ко. Какво е извинението ти сега?“.