Начало Senshi Последна онлайн тренировка със SENSHI и Семи Шилт

Последна онлайн тренировка със SENSHI и Семи Шилт

Последна онлайн тренировка със SENSHI и Семи Шилт
0

Холандската кикбокс легенда Семи Шилт ще проведе последна онлайн тренировка след два месеца ежеседмични онлайн занимания. Четирикратният шампион на сериите К-1 Гран демонстрира уменията си като треньор в седем дистанционни тренировки, организирани от SENSHI и KWU International Professional league, а този уикенд това ще бъде негова осма такава.

Финалната тренировка със Семи Шилт ще започне в 10:00 ч. тази събота (30.05). Тренировката е подходяща за професионални бойци и любители на бойните спортове.

Ентусиастите, които участваха в предишните тренировки със Семи Шилт и вече имат регистрация, ще получат писмо на своите електронни пощи.

Всички останали, които искат да се включат за първи път, могат да го направят чрез регистрация на LIVE STREAM LESSONS by Semmy Schilt®.

Световноизвестният Семи Шилт е един от най-успешните кикбоксьори и бойци в сериите К-1, ашихара каратека и състезател в смесените бойни изкуства. Той е единственият носител на три поредни титли в тежка категория на К-1. Освен в К-1, той е участвал и в двубои от ММА в шампионатите на „Pride“ и UFC. Шилт е инструктор в Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU) и рефер на SENSHI.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".