Начало Бокс Димитър Бербатов: Кубрат може да шокира Джошуа
0

Димитър Бербатов: Кубрат може да шокира Джошуа

Димитър Бербатов: Кубрат може да шокира Джошуа
0

Бившият капитан на футболния ни национален отбор Димитър Бербатов вярва, че Кубрат Пулев е способен да шокира боксовия свят и да нанесе втора загуба на Антъни Джошуа след тази от Анди Руис миналата година.

Бившият нападател на английските Тотнъм, Манчестър Юнайтед и Фулъм говори пред „Сън“ за мача за световните титли, като заяви, че следи подготовката на боксьора ни и той „изглежда добре“.

Колаж: Sky sports

„Като българин, искам Пулев да победи. Сега има шанса да покаже колко добър може да бъде и знам, че ще бъде напълно отдаден на победата. Все още има въпроси дали и кога ще се случи, така че – не съм сигурен. Чета, че може да е в Хърватия или на стадиона на Тотнъм. Знам, че се готви за това, виждам го често по телевизията в България да показва как тренира и, нека ви кажа, изглежда много добре. Ако мачът се осъществи, надявам се да победи. Може да има шокиращ изход и смятам, че е по силите му да го направи. Джошуа беше шокиран от Руис, така че аутсайдерите могат да побеждават, дори срещу Джошуа. Когато дойде моментът, ако си подготвен, всичко е в твоите собствени ръце“, каза Бербатов пред „Сън“.

Бившият футболист изрази и желание да подкрепя Пулев на живо, ако двубоят му с Джошуа се състои в Англия и до него бъдат допуснати фенове.

„Ако е на стадиона на Тотнъм и позволят да има хора, надявам се да мога да съм там и да го подкрепям“.