Начало Senshi Тази събота ни очаква нова тренировка със Семи Шилт

Тази събота ни очаква нова тренировка със Семи Шилт

Тази събота ни очаква нова тренировка със Семи Шилт
0

Световното кикбокс величие Семи Шилт отново ще влезе в домовете и ще ви предаде някои ценни уроци. Елитната бойна верига SENSHI ви дава възможност да тренирате с четирикратния световен шампион в тежката категория на К-1. Това ще се случи тази събота в 18:00 ч. българско време.

Всеки, който иска да се включи в практиката, трябва да изтегли предварително приложението StarLeaf,  през което ще се проведео видео тренировката, и да се регистрира безплатно на следния линк: https://mailchi.mp/15ab3e98ea51/qvf3esjr6a

Регистрираните ще получат на електронната си поща обратно писмо с дата, час и код за тренировката (Внимание: писмото може да попадне в папка „Спам“, проверете). Посредством този код ще можете да се включите през приложението 30 минути преди да нейния старт.

Ако имате вече регистрация, не е нужно да правите нова. Ще получите email.

ВАЖНО: Поради техническите рестрикции на Star Leaf, шанс да тренират онлайн със Семи Шилт ще имат само първите 100 регистрирали се.

За трета поредна събота SENSHI дава шанс на феновете на бойните спортове да тренират кикбокс на най-високо ниво с главен инструктор кикбокс легендата Семи Шилт. Инициатавата е част от призива да бъдем #ОтговорниВкъщи #FGAUnited и призива да останем вкъщи и да тренираме дистанционно.