Начало Senshi Тренирай вкъщи със Семи Шилт

Тренирай вкъщи със Семи Шилт

Тренирай вкъщи със Семи Шилт
0

За втора поредна събота феновете на бойните спортове ще имат възможност да се включат в майсторски клас, ръководен от кикбокс величието и четирикратен шампион на Сериите К-1 Семи Шилт. Втората онлайн тренировка с нидерландската кикбокс легенда е днес от 18 часа българско време.

Всеки, който иска да се включи в майсторския клас, трябва да изтегли предварително приложението StarLeaf,  през което ще се проведео видео тренировката, и да се регистрира безплатно на този линк: https://mailchi.mp/15ab3e98ea51/qvf3esjr6a?fbclid=IwAR2ZgBBcJmDEh9W3wmQQzUY5w8FB0J6dW9cCxtfzkFAGq5KTmjlAqAkTygo

Регистрираните ще получат на електронната си поща обратно писмо с дата, час и код за тренировката (Внимание: писмото може да попадне в папка „Спам“, проверете). Посредством този код ще можете да се включите през приложението 30 минути преди да нейния старт.

ВАЖНО: Поради техническите рестрикции на Star Leaf, шанс да тренират онлайн със Семи Шилт ще имат само първите 100 регистрирали се.

Първото специално онлайн издание с нидерландската легенда се проведе миналата събота (11-ти април) и беше посрещнато с много ентусиазъм и отлични отзиви.  Инициатавата на SENSHI и четирикратния шампион на Сериите К-1 Гран при Семи Шилт е част от призива да бъдем #ОтговорниВкъщи и #FGAUnited и призива да останем вкъщи и да тренираме дистанционно.