Начало Senshi SENSHI предлага втори майсторски клас със Семи Шилт

SENSHI предлага втори майсторски клас със Семи Шилт

SENSHI предлага втори майсторски клас със Семи Шилт
0

Елитната бойна верига SENSHI ще предложи на бойците и фенове на бойните спортове втори майсторски клас, ръководен от кикбокс легендата Семи Шилт.

Първото специално онлайн издание с нидерландското величие се проведе миналата събота (11-ти април). Инициативата на SENSHI получи отлични отзиви и много запитвания след това – дали ще има още едно издание. Отговорът на организацията не закъсня: в събота, 18-ти април от 18:00 ч. българско време (17:00 ч. в Нидерландия).

Как може да участвате в онлайн майсторския клас със Семи Шилт:

LIVE STREAM TRAINING BY SEMMY SCHILT

Ако нямате вече профил в приложението StarLeafтрябва да го направите чрез регистрация с email. На вашата поща ще получите обратното писмо с дата и час за тренировката, с който ще можете да се впишете към линка най-рано 30 минути преди практиката.

ВАЖНО: Отново шанс да се докоснат до легендата Семи Шилт и неговите умения и съвети ще имат първите 100 регистрирали се!

Инициатавата на SENSHI и четирикратния шампион на Сериите К-1 Гран при Семи Шилт е по повод кампанията #ОтговорниВкъщи #FGAUnited и призива да останем вкъщи и да тренираме дистанционно.

Световноизвестният Семи Шилт е един от най-успешните кикбоксьори и бойци в сериите К-1, ашихара каратека и състезател смесените бойни изкуства. Той е четирикратен шампион от Светвните Гран При на К-1 и е единственият носител на три поредни титли. Освен в К-1 той е участвал и в двубои от ММА в шампионатите на Pride Fighting и UFC. Шилт е инструктор в Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU) и рефер на SENSHI.