Начало Бокс Мениджърът на Кобрата: Имаме резервни варианти за Джошуа-Пулев

Мениджърът на Кобрата: Имаме резервни варианти за Джошуа-Пулев

Мениджърът на Кобрата: Имаме резервни варианти за Джошуа-Пулев
0

Ивайло Гоцев, който е мениджър на Кубрат Пулев, сподели пред БНР, че за момента датата 25 юли, за когато бе отложен мачът на българския професионален боксьор срещу световния шампион Антъни Джошуа, стои в календара и не е променена.

„В постоянна връзка сме с екипа на Джошуа. Засега няма промяна в датата и мястото на провеждане на мача

twitter.com

– Лондон. Има обаче логика в предложението на Кобрата той да се играе без публика, пък и аз не виждам как дотогава ще бъде възможно да се състои такова спортно събитие пред 70 000 зрители“ , заяви Гоцев в телефонно интервю от дома си в Лас Вегас, Невада, където, както навсякъде по света, и той спазва указанията за изолация в условията на пандемията.

Мениджърът добави, че се обмислят и резервни варианти за сблъсъка за световната титла в тежка категория.

Lap.bg

„Все пак има надежда ситуацията в света да се подобри през май, но имаме резервни варианти, които включват промяна на арената и промяна на града-домакин“ , разкри той, което значи, че любимия на Джошуа – Лондон може да не е домакин на битката.

Гоцев бе помолен да коментира искането на Кубрат Пулев да бъде внесена яснота по отношение на това дали и при какви условия могат спортистите да излизат да тренират в период на карантина.

„Спортистите са хора с физическа сила и дух и наистина трябва да се помисли при какви условия те да могат да тренират на въздух, както помоли Кубрат. Защото слънцето и въздухът помагат, а и сега всичко е цъфнало навън“, добави мениджърът на Кобрата.

#ОтговорниВкъщи