Начало ММА Ковингтън и Порие заровиха томахавката (СНИМКА)
0

Ковингтън и Порие заровиха томахавката (СНИМКА)

Ковингтън и Порие заровиха томахавката (СНИМКА)
0

Съотборниците в „Американ Топ Тийм“ Колби Ковингтън и Дъстин Порие оставиха лошите отношения помежду си в миналото.

Това стана, след като Ковингтън публично призна, че е прекалил и се извини на „Диаманта“. Всичко започна миналия септември, когато „Хаоса“ посочи Хабиб Нурмагомедов за фаворит в двубоя с Порие, вместо съотборника си. След мача Дъстин беше попитан дали би е изправил срещу Хорхе Масвидал, съчто част от отбора, но той отговори, че няма да се превърне в продажник като Ковингтън. Последва размяна на остри реплики, като Порие дори обяви, че е по-добре двамата с Колби да не се срещат в залата, защото може да стане грозно.

Пред ESPN обаче Колби реши да сложи край на враждата, поднасяйки извиненията си.

„Искам да направя едно извинение, малко прекалих. Мога да съм истински мъж и да призная, че съм сгрешил, наруших и обещание към Дан Ламбърт. Изключително ме е срам от това. Нали разбирате – бях в момента, изненадаха ме с въпрос за Дъстин и сега съжалявам. Ще ми се да не го бях нападал така. Той ми е съотборник, вече сме приятели, нямаме вражда. За бизнеса е важно всичко в „Американ Топ Тийм“ да върви гладко и не искам повече проблеми с това. Той е в различна категория, а аз искам да се съсредоточа върху това, което е важно за мен и това е мач или срещу плямпалото Хорхе Масвидал или срещу Тайрон Уудли“, каза Ковингтън.

За да затвърди позицията си, „Хаоса“ сподели в Instagram снимка с Порие, на която отново се извини.

„Бях обещал да се държа културно с Дъстин, но наруших това обещание в интервю. Аз съм човек на думата си и се извинявам за тази грешка“.