Начало ММА Порие към Хукър: Аз ще се бия с ирландеца

Порие към Хукър: Аз ще се бия с ирландеца

Порие към Хукър: Аз ще се бия с ирландеца
0

Дъстин Порие мигновено контрира амбициите на Дан Хукър за битка с Конър Макгрегър. „Диаманта“ публично извести новозеландеца, че той е следващият противник на ексцентричния боец.

„Аз съм следващият противник на ирландеца. Близо си, но продължавай да работиш, друже“, гласи публикацията на Порие в Twitter.

Очакаваше се следващата битка на Макгрегър да бъде в Ирландия до края на годината, като по този начин той се завърне в ММА. През пролетта Конър официално се отказа от смесените бойни изкуства.

Преди месец обяви, че отново е намерил вдъхновение, но в момента срещу него се води дело. Застрашена е не само кариерата му, но и свободата, защото може да бъде осъден на 6 месеца затвор.

twitter.com

Дъстин Порие иска да вземе реванш от ирландската звезда за загубата от 27 септември 2014 година.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.