Начало ММА Аскрен затвори устата на Конър с три изречения

Аскрен затвори устата на Конър с три изречения

Аскрен затвори устата на Конър с три изречения
3

Бен Аскрен се осмели да каже истината на Конър Макгрегър… е, не точно в очите, но пред милиони хора в Twitter. Цапнатият през устата бивш шампион на ONE и „Белатор“ сложи ирландеца на мястото му само с три изречения.

„Не искаш да бъдеш размазан отново. Просто се бий с Дъстин (Порие) и бъди щастлив. И също така бъди по-мил с възрастните хора“, гласи публикацията на Аскрен в социалната мрежа.

Последното изречение на къдравия зевзек е по повод скандала с изтеклото видео, на което Макгрегър удря възрастен човек в пъб.

Публикацията на Бен Аскрен е породена от последното изказване на ирландеца:

„Проснах те на пода след само 90 секунди, братле (б.р. секундите са 106). Трябва да говориш с една идея повече респект за мен. „Макгрегър е следващият“, не „Макгрегър е винаги“, глупако. Той е целта! Винаги! Сега кажи това и ще си помисля“, написа ирландецът на Дъстин Порие.

Конър отново се държи арогантно, което е в разрез с огромния респект, демонстриран от Хабиб Нурмагомедов и Порие на UFC 242.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Comment(3)

  1. Първо не знаете нищо, но копирате статии. 2-ро наемете си редактор.

  2. Тия преводи от английски с гугъл преводач ли ги правите.? За един комшия питам?

Comments are closed.