Начало ММА Израел Адесаня си избра следващия противник

Израел Адесаня си избра следващия противник

Израел Адесаня си избра следващия противник
0

Новият шампион на UFC в средна категория – Израел Адесаня, красноречиво посочи с кого иска да се бие. Секунди след впечатляващата си победа над Робърт Уитакър суперталантът се качи на клетката и започна да поздравява семейството си.

Миг по-късно Пауло Коста го провокира, а Адесаня не му остана длъжен.

Изпълнен с адреналин от битката нигериецът посочи два средни пръста на бразилеца, който се заяжда с него от известно време.

„Знаете кой е следващият. Ще го смачкам, този октагон е мой. Искам да размажа лицето му – на това неуспешно копие на Рики Мартин“, сподели след победата си на UFC 243 Адесаня.

Коста му отговори със смъртни заплахи и ядоса събралите се фенове.

Въпреки че победи местния любимец Уитакър, Израел Адесаня успя да влезе под кожата на австралийците, които изпълниха залата в Мелбърн.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.