Начало ММА Коста: Адесаня е страхливец
0

Коста: Адесаня е страхливец

Коста: Адесаня е страхливец
0

Пауло Коста и Израел Адесаня продължават войната на думи помежду си преди да се срещнат в октагона.

Двамата ще се изправят един срещу друг на 27 септември в спор за титлата на UFC в средна категория, притежание на “Изи”. Претендентът Коста, обаче, е уверен във възможностите си и обяви шампиона за страхливец преди мача.

“Всичко може да се случи. Всичко, но той е склонен… някой, който се страхува, е склонен да се плаши още повече. Както той направи срещу Йоел Ромеро. Само стоеше и чакаше да мине времето. Истината е, че не ме интересува. Хората говорят много за Аденася, но на мен не ми пука. Нито какво ще направи, нито какво казва, че ще направи. Това няма значение. Значение за мен имат само тренировките ми. Това и аз да съм добре”, каза Коста.

Той коментира и защо не се притеснява от предстоящата среща и не мисли за Адесаня.

“Да мислиш за съперника е присъщо на губещия, така правят тези, на които им липсва самочувствие и имат проблем със себе си. Не се тревожа за него. Не ми пука как ще ме атакува, мисля само за себе си. Фокусиран съм върху тренировките си. Когато съм в най-добрата си форма – никой не може да ме спре. Няма значение какво правят. Той вече показва признаци на неувереност, няма да използвам лоши думи, но не ми пука. Аз имам мислене на шампион и това скоро ще стане”.