Начало ММА Дилън Данис: Лесно ще победя Масвидал в улична битка

Дилън Данис: Лесно ще победя Масвидал в улична битка

Дилън Данис: Лесно ще победя Масвидал в улична битка
0

Граплинг специалистът Дилън Данис се закани на колегата си от UFC Хорхе Масвидал. Представителят на „Белатор“ е уверен във възможностите си в евентуален двубой с „Геймбред“.

Данис говори в обширно интервю с журналиста на ESPN Ариел Хелуани.

„В момента съм с контузено коляно, но пак ще победя с лекота Масвидал в улична битка“, започна Данис. „Ще бъде лесно, сериозен съм. Ще атакувам крака му. Ако се срещнем в Ню Йорк или в Маями, е мой. Виждал съм го в Маями и той не направи нищо – тръгна си от клуба.“

„Дори не знаех, че е в заведението. Седнах си на масата и ми казаха, че Масвидал е тук. За мен беше все тая. Хората започнаха да ме разпознават и да ми искат автографи, а Хорхе се изниза. Според мен се разочарова, че е в Маями, а аз привличам вниманието на феновете. Това беше точно след нокаута срещу Бен Аскрен.“

В интервюто Данис говори за Хамзат Чимаев и колко е прехвален. Според Дилън чеченецът до момента не е имал сериозен тест. 

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.