Начало ММА Боец избяга от интервю, за да атакува съперник
0

Боец избяга от интервю, за да атакува съперник

Боец избяга от интервю, за да атакува съперник
0

Изгряващата звезда на Белатор Джеймс Галахър прекъсна свое интервю, за да може да атакува бъдещия си съперник Кал Елинор.

Галахър говореше пред MMA Junkie, когато видя Елинор да влиза в залата. Той веднага се отправи към него и само намесата на охраната предотврати инцидент между двамата. Любопитното е, че малко педи това двамата се изправиха лице в лице пред медиите и Галахър изблъска бъдещия си съперник. След това ирландецът се върна при представителя на онлайн изданието и довърши изказването си.

„Тук съм за да му покажа как стоят нещата, че изобщо не е боец на такова ниво. Той изобщо не може да осмисли какво се случва. Аз съм това, аз съм онова, всичко е измама. Но ще дойде 16 май, ще съм на гърба му и ще забивам лакът в него. Удар от другата страна, изобщо няма да разбере какво му се случва, ще капе кръв от лицето му. Да видим дали това е фалшиво“, каза Галахър.

Двамата ще се бият на 16 май в Лондон, след като сблъсъкът им в Дъблин през февруари беше отложен заради травма в гърба на Галахър.