Начало ММА Арън Чалмърс се завръща в октагона срещу американец

Арън Чалмърс се завръща в октагона срещу американец

Арън Чалмърс се завръща в октагона срещу американец
0

Британската звезда Арън Чалмърс ще се бие с американеца Остин Клем на 22 февруари в Дъблин. Мачът е част от главната карта на една от европейските галавечери на „Белатор“, която ще бъде оглавена от Джеймс Галахър – Кал Еленор.

Чалмърс (4-1) се завърна на пътя на победите през юни. Тогава той събмитна с „триъгълник“ Фред Фрийман в края на втория рунд от мача им на „Белатор Лондон“. Добилият популярност с риалити формати на MTV състезател удиви всички с благороден жест. Боецът изплати загубата на свой фен, който беше прогнозирал победа за Чалмърс с нокаут.

Клем (3-1) е в серия от два последователни успеха и ще дебютира в „Белатор“.

Слави се със страхотни граплинг умения, за които британецът трябва да внимава. Чалмърс се надяваше да получи мач с бившия кечист Джак Суагър, но двамата не са успели да се договорят.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.