Начало ММА Гейджи се подготвя за пропадане на Хабиб – Фъргюсън
0

Гейджи се подготвя за пропадане на Хабиб – Фъргюсън

Гейджи се подготвя за пропадане на Хабиб – Фъргюсън
0

Джъстин Гейджи се съгласи да бъде резервен боец на битката за титлата в лека категория между шампиона Хабиб Нурмагомедов и Тони Фъргюсън. Това се прави в случай, че нещо стане и някой от двамата бойци не успее да влезе в клетката. От UFC ще компенсират Гейджи за всички разходи, които той направи по подготовката си.

„Чакам двубоя за титлата. Ще получа победителя в априлския мач. Три последователни нокаута записах. Ако има някой по пътя към двубой за титлата, тогава ще се радвам да го срещна, но досега това се вижда. Най-вероятно е победителят от Хабиб -Тони да се изправи срещу мен.

Ще се опитам да бъда подготвен за тази дата, в случай че нещо се случи. Но ми е много трудно да се изправя за тренировки, когато нямам противник“, каза Джъстин.

„Ако от UFC покриват разходите за подготовка, тогава съм в бизнеса. Във всеки случай трябва да платят, за да не пилея пари. Знаете, че подготовката за тази битка не е лесна. Няма да имам нищо против, защото искам да се бия с Хабиб. Ако всичко се случи, тогава ще съм ядосан на себе си, че не съм подготвен„, каза още той.

Изчакването на двубой за титлата може да продължи до втората половина на следващата година.

„Дойдох тук само за титлата. Ако това е краят на пътя към колана, тогава да бъде така. Не искам да чакам, защото не ставам по-млад, но искам да се боря за титлата. Ще вземем интелигентни бизнес решения“, завърши боецът.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.