Начало ММА Порие: Ще живея с тази загуба до края на живота си (ВИДЕО)

Порие: Ще живея с тази загуба до края на живота си (ВИДЕО)

Порие: Ще живея с тази загуба до края на живота си (ВИДЕО)
0

Дъстин Порие беше близо до победата в сблъсъка срещу непобедения шампион Хабиб Нурмагомедов, на събитието ,,UFC 242″, което се проведе в Абу Даби. ,,Диаманта“ приложи гилотина на шампиона, но не съумя да довърши дагестанеца, след което загуби чрез събмишън.

,,Момчето е добро. Можех да направя повече и бях много добре подготвен за тази битка. Той направи това, което очаквах да направи. Очевидно беше, че той печели рундовете. Сваляше ме на земята и ме доминираше, но започвах да чувствам, че става по-слаб. Не планирах да му дам първите два рунда и знаех, че ще бъде трудно. Вярвах, че ще взема последните 3. Той е доста странен и виждах, че не мога да постигна успех в стойка. Трябваше да свърша по-добра работа при тази гилотина. Бях много подготвен и наистина е болезнено. Чувствах се добре и жегата не ми повлия. Да, успях да го нараня във втория рунд, но той върши добра работа с това да крие, че е наранен. Мисля, че го нараних с десен прав, а след това и с коляното. Не направих достатъчно и ще трябва да живея с това до края на живота си“ , завърши ,,Диаманта“.

Порие имаше пет поредни победи преди сблъсъка с Нурмагомедов. Той спечели битките с Джим Милър, Антъни Петис, Джъстин Гейджи, Еди Алварес и Макс Холоуей и не познаваше вкуса на загубата от 2016 година.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.