Начало ММА Макгрегър иска да се бие с Хабиб в Русия!

Макгрегър иска да се бие с Хабиб в Русия!

Макгрегър иска да се бие с Хабиб в Русия!
0

Конър Макгрегър изгледа по телевизията зрелищната галавечер UFC 242. Ирландската суперзвезда не присъства в Абу Даби, където залата беше препълнена с дагестанци и руснаци от другите републики.

Мнозина се изказаха след впечатляващата победа на Хабиб Нурмагомедов над Дъстин Порие. „Орела“ отново приложи успешно хватката „риър некед чоук“, с която задуши и Конър. Американецът си вдигна главата за части от секундата, а дагестанецът само това и чакаше в средата на третия рунд. Докато двамата бяха за седми път на земя.

„Резервирайте ми реванш в Москва“, гласи гръмкият туит на Конър Макгрегър.

Публикацията вече събра над 150 хиляди харесвания.

Изказването му звучи доста необмислено, предвид вербалната война, която той самият започна. Ако подобен мач бъде организиран, здравето на Макгрегър ще бъде застрашено не само по време на битката, но преди и след нея.

Преди първата им среща на UFC 229 в Лас Вегас към ирландеца имаше смъртни заплахи.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.