Начало ММА Контузия провали основното събитие в Белатор
0

Контузия провали основното събитие в Белатор

Контузия провали основното събитие в Белатор
0

Джеймс Галахър беше принуден да се оттегли от двубоя си срещу Кал Елинор в категория „петел“ – основното събитие на Белатор Дъблин на 22 февруари.

Причината за оттеглянето на ирландеца (10-1) е контузия, като от щаба му обаче отказват да дадат повече информация. Така, като основно събитие на преден план излиза мачът между Лиа Маккорт и Джудит Рус в категория „перо“ при жените.

„Поради неуточнена контузия, Джеймс Галахър няма да участва в шоуто на 22 февруари в Дъблин, и неговият мач срещу Кал Елинор е премахнат о ткартата. Двубой при дамите в категория „перо“ с участието на ирландката Лиа Маккорт и германката Джудит Руис ще бъде основното събитие при дългоочакваното завръщане на Белатор в Дъблин“, се казва в официално съобщение.

Любопитно е да се отбележи, че за втори път мач между Галахър и Елинор в Дъблин пропада. През септември 2019 г. Елинор беше принуден да се откаже от мача, след като не успя да получи медицинско разрешение за него. По-късно обаче се оказа, че информацията, довела до оттеглянето му, не е била точна и мачът беше насрочен за 22 февруари.