Начало ММА Чалмърс поиска да се бие с Джак Суагър в Япония

Чалмърс поиска да се бие с Джак Суагър в Япония

Чалмърс поиска да се бие с Джак Суагър в Япония
0

Британската звезда Арън Чалмърс пожела да влезе в клетката срещу друг популярен боец от „Белатор“ – Джак Хагър, по-известен като Джак Суагър в кеча. Двамата са медийни звезди с милиони последователи в социалните мрежи.

Чалмърс се е прицелил към традиционното новогодишно шоу в Япония. Популярната ММА организация организира бойна галавечер на 29 декември в Страната на изгряващото слънце. Любопитно е, че разликата в килограмите и ръста им е доста сериозна. Американецът e с поне 25 килограма по-тежък.

Арън има 5 победи и само 1 загуба до момента, която му нанесе Кори Браунинг. Американецът бе пратен рано рано в нокдаун, но Чалмърс вместо да го довърши започна да се радва. По-късно това му изигра лоша шега, защото беше събмитнат. Про последната си поява в октагона обаче показа, че много е вдигнал нивото и заключи „триъгълник“ на Фред Фрийман в края на втория рунд от мача им на „Белатор Лондон“.

Суагър има 2 успеха до момента в ММА, но вече е на 37 години и трудно може да се намеси в борбата за някоя титла.

Ако мачът се осъществи, ще привлече сериозен зрителски интерес.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.