Начало ММА Обновиха картата на Белатор и RIZIN за новогодишното шоу

Обновиха картата на Белатор и RIZIN за новогодишното шоу

Обновиха картата на Белатор и RIZIN за новогодишното шоу
0

Официално беше обявена нова порция вълнуващи мачове за съвместното бойно шоу на „Белатор“ и RIZIN в Япония. Лоренц Ларкин ще бъде отново на линия за отбора на американците, а негов съперник ще бъде ветеранът Кейта Накамура. Илара Джоан ще срещне непобедената Кана Уатанабе.

Джоан тренира в залата на Патрисио и Патрики „Питбул“.

Патрик Микс ще рискува да развали перфектната си статистика срещу Юки Монтоя, а Джон Макапа ще се бие с Микури Асакура от отбора на азиатците.

Бойци от „Белатор“ и RIZIN ще премерят сили на 29. Новогодишното събитие ще бъде оглавено от Фьодор Емеляненко – Куинтън Джексън в Токио.

Двете вериги са правили подобни колаборации и преди. Ефектът винаги е един и същи – зрелищен спектакъл за всички фенове на бойните спортове.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.