Начало Бокс Тайсън Фюри предотврати две самоубийства
0

Тайсън Фюри предотврати две самоубийства

Тайсън Фюри предотврати две самоубийства
0

Тайсън Фюри успя да разубеди боксови фенове да не отнемат живота си.

31-годишният британец говори по местно радио през ноември, като открито коментира психическите си проблеми и как иска да помага на други да ги превъзмогнат. Един от слушателите се свърза с Фюри и по-късно призна, че боксьорът го е спасил от това да предозира с лекарства.

„Миналата седмица щях да отнема живота си, отзад в служебни микробус. Имам сериозни дългове, проблеми с работата, и се чувствах сякаш разочаровам жена си, защото не мога да докарвам пари. Щях да предозирам в микробуса и чух Тайсън по радиото. Неговите думи спасиха живота ми и ме накараха да се стегна, да си реша проблемите. Имам жена, четири деца, които ме обичат, и внук. Нямаше да съм тук днес ако не го бях чул по радиото. Бог го пусна в точния момент, за да ме спаси. Винаги ще съм благодарен за тази сутрин. Благодаря ти за тази сутрин“, изпрати съобщение до Фюри фенът, а боксьорът по-късно го сподели в Instagram.

„Благодаря, Джеймс. Смирен съм да чета това съобщение, Бог да те благослови, и ще продължа да се боря с тази стигма!“, отговори бившият световен шампион.

Оказва се обаче, че това не е единственият такъв случай. Във видео, публикувано като стори на страницата му, Тайсън разказа за още един спасен от него живот. „Тази вечер имах странно преживяване, много странно. Смирен съм, в известен смисъл, но и много изплашен. Непознат дойде до къщата ми тази вечер и ми каза, че иска да се самоубие, но иска първо да говори с мен. Аз, бидейки себе си, го разубедих, заведох да тичаме 3 мини (7,6 км, бел. авт.), той си тръгна супер щастлив и изглежда успях. Към онези хора, които имат проблеми с психическото си здраве – моля ви, не отнемайте живота си. Нещата ще се оправят, обещавам ви. Има помощ точно зад ъгъла, моля ви, потърсете медицински съвет веднага и ще се върнете към онова, което сте били. Нищо не е приключило. Хайде, хора, не се предавайте, продължавайте да се борите, никога не се отказвайте! Както мен, когато станах в 12-я рунд срещу Уайлдър, изправяйте се, без значение колко пъти сте повалени, продължавайте напред, защото никога не се предаваме!“.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.