Начало Бокс Конър ще се боксира най-късно догодина
0

Конър ще се боксира най-късно догодина

Конър ще се боксира най-късно догодина
0

Звездата на UFC Конър Макгрегър ще направи втория си боксов двубой до края на 2021 г., убеден е треньорът му Джон Кавана.

Боецът смени клетката с ринга през 2017 г. за среща с Флойд Мейуедър младши, когато загуби, но прибра солиден хонорар. Сега, според Кавана, Конър е готов да се върне между въжетата най-късно до година и половина.

„Честно казано, ще се изненадам ако не видя Конър в боксов двубой в следващите 12-18 месеца. Той обожава бокс. Чувстваше се страхотно когато тренираше за мача с Мейуедър. Сигурно и сега ще е нещо голямо. Когато се захване с нещо, винаги е голямо. Винаги иска да направи следващата стъпка. Но в момента определено приоритет за него е Джъстин Гейджи. Това ще бъде много интересен двубой, чисто стилово. Джъстин наистина е уверен в уменията си, разчита много на силата си. И записа бърза победа срещу Серони. Очаквам да има много размени на удари, агресивен стил от страна на Гейджи, а Конър обича това, така че очаквам подобно нещо през лятото. Наясно сме, че Гейджи няма да отстъпва, а Конър ще го пресрещне, ще бъде взривоопасно“, каза Кавана.