Начало Бокс Непобеден боксьор предизвика Конър Макгрегър

Непобеден боксьор предизвика Конър Макгрегър

Непобеден боксьор предизвика Конър Макгрегър
0

Непобеденият шампион на WBA в лека-полусредна категория Реджис Прогреис изяви желание да се изправи срещу звездата на UFC, Конър Макгрегър в битка на ринга, както и в клетката в най-престижната мма верига в света.

“ Конър Макгрегър, трябва да спреш да предизвикваш холивудски актьори, ако си истински боец. Аз най-вероятно съм единственият световен шампион по бокс, който е готов да се бие с теб в клетката и на ринга“ , заяви Прогреис в профила си в Instagram.

Американецът е с рекорд 24-0 в бокса и 20 от неговите победи са с нокаут. Той няма опит в ММА, но вярва, че е единственият, който може да победи Макгрегър в клетката и на ринга.

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".