Начало Други Русев показа упражнения за „страхотни мускули“ (ВИДЕО)

Русев показа упражнения за „страхотни мускули“ (ВИДЕО)

Русев показа упражнения за „страхотни мускули“ (ВИДЕО)
0

Кечистът Мирослав Петров Барняшев, известен като „Русев“, демонстрира, че пандемията от коронавирус не е нарушила физическата му форма, а дори напротив – нашенецът показа страхотна промяна във външния си вид. Той сподели видео в социалните мрежи, как всеки може да направи „страхотни мускули“ от вкъщи.

„Опитайте това вкъщи. Страхотно упражнение за страхотни мускули“, написа родният кечист в профила си в Instagram.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Great exercise for great muscles!

Публикация, споделена от Miroslav Barnyashev (@tobemiro) на

Припомняме, че Русев, заедно с още около 30 кечисти бяха освободени от Световната федерация по кеч (WWE). Причината е свиването на бюджета на компанията поради разрастващата се пандемия от коронавирус, която оказва сериозен икономически натиск върху голям част от световната икономика, в това число и на WWE.

Съкращението от Световната федерация по кеч не означава, че кариерата на родния боец приключва в тази компания. Голяма част от кечистите, а дори и звезди, били част от WWE и напуснали компанията, се завръщат рано или късно в най-известната кеч организация в света.

Преди дни стана ясно, че две от най-известните вериги по кеч (All Elite Wrestling (AEW) и New Japan Pro Wrestling (NJPW)) са в борба за подписа на родната звезда Мирослав Петров Барняшев, известен като „Русев“, написаха от 24chasa.bg. Българският боец няма право да подписва с друга компания 3 месеца след съкращаването от WWE. Този период изтича на 15 юли като до дни може да стане ясно къде ще се озове „Българския брут“.