Начало Други Русев показа упражнения за „страхотни мускули“ (ВИДЕО)

Русев показа упражнения за „страхотни мускули“ (ВИДЕО)

Русев показа упражнения за „страхотни мускули“ (ВИДЕО)
0

Кечистът Мирослав Петров Барняшев, известен като „Русев“, демонстрира, че пандемията от коронавирус не е нарушила физическата му форма, а дори напротив – нашенецът показа страхотна промяна във външния си вид. Той сподели видео в социалните мрежи, как всеки може да направи „страхотни мускули“ от вкъщи.

„Опитайте това вкъщи. Страхотно упражнение за страхотни мускули“, написа родният кечист в профила си в Instagram.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Great exercise for great muscles!

Публикация, споделена от Miroslav Barnyashev (@tobemiro) на

Припомняме, че Русев, заедно с още около 30 кечисти бяха освободени от Световната федерация по кеч (WWE). Причината е свиването на бюджета на компанията поради разрастващата се пандемия от коронавирус, която оказва сериозен икономически натиск върху голям част от световната икономика, в това число и на WWE.

Съкращението от Световната федерация по кеч не означава, че кариерата на родния боец приключва в тази компания. Голяма част от кечистите, а дори и звезди, били част от WWE и напуснали компанията, се завръщат рано или късно в най-известната кеч организация в света.

Преди дни стана ясно, че две от най-известните вериги по кеч (All Elite Wrestling (AEW) и New Japan Pro Wrestling (NJPW)) са в борба за подписа на родната звезда Мирослав Петров Барняшев, известен като „Русев“, написаха от 24chasa.bg. Българският боец няма право да подписва с друга компания 3 месеца след съкращаването от WWE. Този период изтича на 15 юли като до дни може да стане ясно къде ще се озове „Българския брут“.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.