Начало Други Официално: Русев стана част от най-прогресиращата кеч компания (ВИДЕО)

Официално: Русев стана част от най-прогресиращата кеч компания (ВИДЕО)

Официално: Русев стана част от най-прогресиращата кеч компания (ВИДЕО)
0

България отново може да се похвали с кечист на най-високото ниво в развлекателния спорт. Мирослав Петров Барняшев, известен като „Русев“, подписа с най-прогресиращата кеч компания в цял свят – All Elite Wrestling (AEW).

Новината съобщи родният кечист в социалните мрежи.

„Аз съм All Ellite Wrestling“, написа Миро в профила си в Instagram.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

I am @allelitewrestling

Публикация, споделена от Miroslav Barnyashev (@tobemiro) на

Един от първите, поздравили Миро с коментар под поста беше „Рейбак“, който е бивша голяма звезда на световната федерация по кеч (WWE).

AEW е основана на 1 януари 2019 година от милиардерите Шахид и Тони Кан. Тя е най-бързо развиващата се кеч компания в света. Собствениците й имат за цел да се конкурират с WWE, като се говори, че някои от звездите от тази организация получават повече от тези, които са част от Световната федерация по кеч. Дали поради тази причина или друга, някои от най-известните кечисти напуснаха WWE, за да подпишат с AEW. Сред тях са Крис Джерико, Коди Роудс, Дъстин Роудс, Джак „Лигльото“, Люк Харпър, Дийн Амброуз, Карма, Мат Харди и други.

„Българския Брут“ се похвали с новината и в канала си в „Youtube“.

„Днес е специален ден. Това е най-добрият ден за момента в моя живот. Чувствам се страхотно след 10 години в този спорт“, сподели българинът. Вижте какво още разказа родният кечист във видеото.

Припомняме, че Русев, заедно с още около 30 кечисти бяха освободени от Световната федерация по кеч (WWE). Причината е свиването на бюджета на компанията поради разрастващата се пандемия от коронавирус, която оказва сериозен икономически натиск върху голям част от световната икономика, в това число и на WWE.

Малко по-късно стана ясно, че две от най-известните кеч вериги – All Elite Wrestling (AEW) и New Japan Pro Wrestling (NJPW) са в битката за подписа на любимеца на милиони фенове в развлекателния спорт. Интересното е, че и втората най-известна кеч верига – IMPACT Wrestling също се намеси, включвайки в 20 секундния „тийзър“ за завръщането си и българското знаме, което ясно личеше, поне за тогавашния момент, че Мирослав Петров Барняшев е подписал с тях.

В началото на август се стига до там, че кечистът ни обяви, че спира с този спорт и ще се насочи към развиване на своя канал в „Youtube“ – „ToBeMiroTV“, който за момента е следен от над 123 000 души.