Начало ММА Холоуей не е правил спаринг за реванша с Волкановски

Холоуей не е правил спаринг за реванша с Волкановски

Холоуей не е правил спаринг за реванша с Волкановски
0

Бившият шампион на UFC в категория „перо“ – Макс Холоуей призна, че не е правил никакви спаринги за предстоящия му мач с Александър Волкановски на UFC 251.

Снимка: БТА

Австралийският шампион ще даде реванш на Холоуей този уикенд на „Бойния остров“ в Абу Даби, като това ще бъде първа защита за Волкановски, който взе златото от ръцете именно на Макс.

Първият мач между двамата през декември завърши с единодушно решение за новия шампион, въпреки че Холоуей смяташе, че е направил нужното, за да запази колана си.

Този път 28-годишният боец от Хавай е твърдо решен да не оставя нищо в ръцете на съдиите, въпреки че подготовката му за срещата е била чрез онлайн приложението Zoom.

Снимка: БТА

„Няма да оставя нищо на съдиите, те само те карат да плачеш“, заяви Холоуей вчера.

„Направил съм всичко, което се искаше от мен и нямам търпение да дойде мача. Относно първия двубой – някои видяха победа за мен, други пък за Алекс. Според мен направих достатъчно, за да задържа титлата“, каза американецът.

Относно подготовката му за мача с Волкановски:

Снимка: БТА

„Залата за тренировки бе затворена и сесиите се преместиха онлайн. Силно вярвам, че хората трябваше да си останат вкъщи и да се пазят.

„Имам нужния опит, макар и хората да не ми вярват. За 12 месеца имах 4 шампионски двубоя. По този начин изкарвам прехраната си вече 12 години. Нямам нужда от спаринг“, добави Холоуей.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.