Начало Бокс Джейк Пол: Ще гледате как нокаутирам един от най-великите, независимо дали ви харесва, или не

Джейк Пол: Ще гледате как нокаутирам един от най-великите, независимо дали ви харесва, или не

Джейк Пол: Ще гледате как нокаутирам един от най-великите, независимо дали ви харесва, или не
0

Джейк Пол ще се изправи срещу боксовата икона Майк Тайсън в средата на ноември и сега американецът каза на поддръжниците си къде да заложат парите си преди сблъсъка в Тексас.

Джейк Пол заяви, че нокаутирането на Майк Тайсън е „най-сигурният залог“, който феновете могат да направят преди дългоочаквания сблъсък между двамата.

Двамата ще се изправят ръкавица за ръкавица в Арлингтън, Тексас, на 15 ноември, след като първоначалният им двубой беше отменен. Това е първото завръщане на Тайсън на ринга, откакто се изправи срещу Рой Джоунс младши през 2020 г.

Запитан защо е бил толкова убеден, че ще нокаутира Тайсън, той отговори: „Просто съм убеден в способностите си. Тренирах, бях активен. Моята сила. Знам, че Майк Тайсън ще бъде най-трудният противник, който съм имал досега. Силата му на един удар, той е животно. Най-злият човек на планетата. Но това се казва за всичките ми противници. Последният човек беше кралят на насилието и аз го приключих във втория рунд, като го повалих няколко пъти.“

Много от тези хора имат такава репутация, но аз съм новият крал на квартала и говоря много глупости, но винаги ги подкрепям. На 15 ноември ще бъде същото. Ще гледате как нокаутирам един от най-великите, които някога са го правили, независимо дали ви харесва, или не.“

тагове: