Начало Бокс Аскрен: За минута взех повече отколкото за 9 победи в Белатор

Аскрен: За минута взех повече отколкото за 9 победи в Белатор

Аскрен: За минута взех повече отколкото за 9 победи в Белатор
0

Бен Аскрен обясни, че за него загубата от Джейк Пол няма никакво значение. Бившият шампион на „Белатор“ и ONE FC се радва на парите, които е заработил.

Той обясни, че не е симулирал, защото „не печели нищо от това“.

„Какво значи за мен? Тази битка не означава абсолютно нищо“, Аскрен сподели за мача с Пол. „Не разбирам как привлече толкова вниманието на публиката. Мачът не променя абсолютно нищо в живота ми. Загубата от Масвидал имаше огромно значение.“

Боксът се превърна в цирк – не се сърдете на клоуните

„Не съм симулирал. Бях ударен. Въпросът ми към хората, които имат съмнения – какво печеля аз от това? Казах ви защо участвам в срещата – причината е страхотният чек. Все още не съм сигурен колко добър боксьор е той. Все пак за мен не е нешо особено, просто не се защитих добре в ситуацията“, сподели Бен Аскрен.

„Предстои да разберем това, ако победи някой по-добър от мен в бокса. Нямам и какви особени поуки да извличам от тази загуба – тя не е нищо. Направих много пари, повече отколкото за деветте ми победи в „Белатор“ и това е безумно. Още не осъзнавам, защо публиката се интересува от това как двама, които не са добри в бокса се боксират“, допълва бившият ММА шампион и борец.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.