Начало Бокс Масвидал ще стяга Джейк Пол за мача с Аскрен

Масвидал ще стяга Джейк Пол за мача с Аскрен

Масвидал ще стяга Джейк Пол за мача с Аскрен
0

Влогърът Джейк Пол ще се подготвя при кошмара на Бен Аскрен за битката им на 17 април.

В следващите близо три месеца навлизащият в бокса YouTube-ър ще тренира при Хорхе Масвидал. Пол ще отиде на място при уличния боец в Маями, където ще се подложи на спартански лагер.

Именно Масвидал нокаутира за само пет секунди Бен Аскрен с летящо коляно и влезе в историята.

По неофициална информация „Уличния Исус“ ще получи крупна сума да подготви Пол за най-сериозното му предизвикателство на ринга.

Аскрен също вече призна, че този мач ще е най-скъпоплатеният в кариерата му.

24-годишният влогър привлече вниманието върху себе си с в края на миналата година, когато нокаутира бившата звезда на NBA Нейт Робинсън с един удар.

„Знам, че Джейк Пол се забалявава, като си мисли, че е боец. На 17-и април ще се сблъска с реалността от това да бъдеш боец. Той е разглезен и не знае какво е да си боец. Ще сложа край на мечтата му“, коментира мача Бен Аскрен.

Ще бъде интересна реакцията му, когато научи, че Хорхе Масвидал ще тренира Пол.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.