Начало ММА Ковингтън е следващ на опашката при победа на Усман над Масвидал

Ковингтън е следващ на опашката при победа на Усман над Масвидал

Ковингтън е следващ на опашката при победа на Усман над Масвидал
0

Шампионът на UFC в полусредна категория – Камару Усман, ще продължи с даването на реванши и след неделния си двубой с Хорхе Масвидал.

Това заяви президентът на компанията – Дейна Уайт, който посочи кой ще е следващият главен претендент за трона на „Нигерийския кошмар“, ако този уикенд той успее да запази титлата си.

Снимка: БТА

В ранните часове на неделя сутрин (българско време) Усман ще се изправи отново срещу Хорхе Масвидал в главния мач на UFC 261. Двамата се изправиха един срещу друг за първи път миналата година, когато Масвидал прие двубоя седмица преди тя да се състои.

Усман взе без особени проблеми първия сблъсък, а ако сега повтори занятието, то в края на годината ще наблюдаваме Усман – Ковингтън 2.

„Усман е в такъв период от кариерата си, че той направи кръг на цялата дивизия и сега започва с реваншите“, заяви Уайт по адрес на шампиона си при 77-килограмовите.

boec.bg

„Масвидал прие двубоя много късно и заслужаваше пълен лаер, за да видим дали наистина може да победи. Ако не успее, Камару ще се бие с Колби Ковингтън.

„Ако всичко върви по план и няма контузии, то реванш между Усман и Ковингтън е следващият шампионски двубой“, поясни Уайт.